“LA MARXA DELS TÒPICS" EXPOSICIÓ INTERACTIVA

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

4t ESO

Secundària
Objectius: 

Augmentar coneixements sobre algunes substàncies additives (alcohol, tabac, drogues de síntesi, cànnabis, cocaïna) i descobrir mites sobre la sexualitat i les drogues.

Reflexionar i desmuntar els tòpics sobre la sexualitat.

Conèixer formes de reducció de riscos i danys relacionades amb el consum de substàncies additives.

Conscienciar els joves del poder de la pressió del grup.

Descripció: 

L’exposició consta de deu plafons, flayers per als alumnes i guia didàctica per als docents.

L’activitat s’estructura en tres parts: Presentació de la sessió, exposició interactiva, posada en comú (sobre temes relacionats amb la sexualitat, sida, drogodependències). En finalitzar, es dona un preservatiu a cada alumne participant i una enganxina informativa.

Requisits: 

Adreçada als alumnes de 4t d’ESO.

És necessari que abans o un cop finalitzada l’exposició el/la tutor/a faci un treball de reforç de l’exposició adreçat als alumnes a partir d’un material didàctic que se li proporcionarà.

Es necessita un espai ampli on col·locar els plafons.

Calendari: 
Curs escolar, d'octubre a gener
Horari: 

Les sessions són d’una hora, a determinar amb l’equip docent.

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Organització: Regidoria de Salut. Ajuntament de Reus

Persones de contacte: Xesca Arques, Sonsoles Jiménez

Adreça: C/Ample, 13, 43202 Reus

Telèfon: 977 010 040

Inscripció: [email protected] //[email protected]

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.