LA PE I EL CORDI FAN BALLAR A L'ESCOLA

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

Primària, Cicle Mitjà, preferiblement 4t

Primària
Objectius: 

- Treballar la sensibilitat artística dels alumnes mitjançant el llenguatge corporal i musical.
- Potenciar la relació i la comunicació no verbal amb els companys mitjançant la dansa i la música.
- Afavorir i motivar l‘autoestima per tal de poder resoldre reptes personals.
- Fomentar l'empatia.

Descripció: 

Professores de l'Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus treballen a les escoles per fomentar possibles ballarins i ballarines que s'adonin de la seva capacitat de creativitat tot fent-se més conscients del cos i l'espai. Tot això, a partir de la lectura d'un conte, La Pe i el Cordi ballen al centre, de la música (obra de Prokovief ó Txaikovoski) i de la dansa (a l'àrea d'educació física i/o música).
Després d'un trimestre de treball, l'experiència culminarà al Teatre Bartrina de Reus on els alumnes es convertiran, al mateix temps, en artistes i espectadors.

MESURES COVID19. En el cas que no puguem anar al Teatre Bartrina, les representacions es faran igualment al teatre però SENSE PÚBLIC ASSISTENT. Es realitzarà una gravació de les actuacions que es faran arribar a la direcció de les escoles participants.

Requisits: 

Per als alumnes: roba còmoda i mitjons.
Per a l’escola: instruments de percussió, un equip de música i un espai ampli i amb un terra adequat.
Per a la representació: el vestuari i material elaborat a l’aula de plàstica al centre educatiu.

Calendari: 
Primer i segon trimestre.
Preu: 
10 € per alumne/a
Organització: 

PROPOSTA PRESENCIAL (amb les mesures de prevenció i seguretat sanitària).

Una sessió d’una hora a la setmana en horari lectiu (10 sessions) i una representació. Horari a concretar anticipadament amb la representant de l’activitat de l’Escola de Dansa del CdL.

PROPOSTA EN LÍNIA.  S’haurà de comptar amb el suport tècnic a l’escola per poder estar connectats amb la  professora de l’Escola de Dansa. 

Altres: 

Centre de Lectura de Reus. Escola de Dansa

Persona de contacte: Teresa Aguadé

Adreça: c/ Major, 15, Reus 43201

Telèfon:   977 77 31 12                                  

Inscripció: secretaria@centrelectura.cat


Formulari d'inscripció

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.