LA TARRAGONA MEDIEVAL

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Primària
Secundària
Objectius: 

• Treball de recreació amb fonts secundàries
• Vinculació de l’activitat amb el currículum
• Relacionar personatges del passat amb el patrimoni actual

Descripció: 

Descobreix a peu de carrer com era la Tarragona Medieval a través d’una activitat dinamitzada que ens mostrarà els edificis i els espais més singulars de la seva ciutat a través dels personatges més importants. Durant l’activitat es treballen diferents aspectes de la vida medieval que seran adaptats a través de material didàctic i rèpliques de l’època que ajuden a descobrir com era la vida a peu de carrer durant el l’edat mitjana. 
Durant l’activitat descobrirem com eren els poders feudals, la mà del rei , la vida dels jueus o el dia a dia als mercats. 

Requisits: 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA + ESO

Calendari: 
CURS ESCOLAR
Horari: 

De dilluns a divendres: matins

Preu: 
Preu: 130€ grup classe fins a 20 alumnes + 6€ per alumne extra al grup. Màxima complexitat: 120€ grup classe
Organització: 

Informació detallada: https://anseducacio.cat/tarragona-medieval
Organització: Ans Educació
Telèfon: 622 105 834 (Matins)
Inscripció a www.anseducació.cat o a través de [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.