LA VELLA QUARESMA

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Infantil 0-3
Infantil 3-6
Primària
Objectius: 

Proposta didàctica divertida, en forma d'activitat/espectacle, que pretén explicar als més petits el període de la Quaresma dins del calendari festiu.

Descripció: 

Fa uns anys que s’observa una recuperació de la cultura popular i tradicional al nostre país i a la nostra ciutat. Amb el convenciment que els infants són el planter que garantirà la continuïtat d’aquesta tradició, volem dotar d’eines i recursos els mestres de les escoles que, tot seguint el calendari festiu, expliquen les nostres festes i tradicions.
Edició d’un retallable de La Vella Quaresma per als escolars perquè cada setmana li treguin una cama mentre treballen la Quaresma a l’escola.
El Dimecres de Cendra es penja en una plaça de la ciutat una imatge gegant de la Vella Quaresma (la mateixa que es treballa a l’escola prèviament).
Amb els centres que hi participen, cada divendres de Quaresma es participa d’un espectacle d’animació infantil per tallar les cames a la Vella Quaresma.

Requisits: 

Pertànyer a un grup classe d’Educació Infantil (0-3 o 3-6) o Primària (6-8) de Reus.

Calendari: 
Els divendres de Quaresma: 19/02/2021, 29/02/2021, 05/03/2021, 12/03/2021 (Escoles Bressol), 19/03/2021, 26/03/2021
Horari: 

A les 10 h del matí

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Organització: Ajuntament de Reus. IMRC i Regidoria d'Educació
Persona de contacte: Tonyi Simó
Adreça: c/ de Sant Joan, 27, 43201 Reus
Telèfon 977 010 650
Inscripció a: tsimo@reuscultura.cat amb les següents dades:
Nom de l'escola. Núm. d'alumnes que hi participaran. Núm. de professors que els acompanyaran. Nivell/Classe. Persona de contacte. Telèfon de contacte.

TERMINI INSCRIPCIÓ: 31 de gener de 2021

Fitxers relacionats:

Formulari d'inscripció

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.