LABORATORI. VET AQUÍ UNA LLUM!

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

CI PRIMÀRIA  (UN CURS PER CICLE)

Primària
Objectius: 

Descobrir la Biblioteca, els serveis i seccions, d'una forma lúdica. Es pot triar fer l’activitat a la Biblioteca Xavier Amorós o la Biblioteca Pere Anguera.

Fomentar la lectura i promoure l’ús de les normes de la Sala Infantil.

Descripció: 

Visita genèrica per totes les dependències de la Biblioteca.

A la Biblioteca ha arribat la llum, la llum de la lectura.  A partir de l’explicació d’un conte per part del personal que hi treballa, els nens i les nenes, en grups de dos, aniran trobant contes en els diferents espais de la Sala Infantil. Després de la lectura del conte cada grup debatrà i trobarà la paraula que el defineixi; paraula que escriurà en una fulla del nostre arbre de les lectures. Descoberta que al final serà compartida per tot el grup-classe.

Explicació de les pautes i normes de la Sala Infantil.

En acabar, una estona relaxada on els nens i les nenes gaudiran de la lectura de forma lliure. 

Calendari: 
Tots el dijous del curs escolar
Horari: 

Matí, de 10 a 11.30 h, aproximadament

Preu: 
Gratüit
Altres: 

Organització: Sala Infantil Biblioteca Central Xavier Amorós. Ajuntament de Reus

Persona de contacte: Dolors Bargalló (de 14 a 20 h)

Adreça:C. Escorxador, 1 43202 REUS

Telèfon: 977 010 025   Fax: 977 010 028

Correu electrònic: [email protected]

Inscripció: per telèfon o correu electrònic. Rebreu confirmació de la data assignada.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.