“MÉS O MENYS” EXPOSICIÓ INTERACTIVA

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

2n ESO

Secundària
Objectius: 

Promoure la reflexió en joves de 2n d’ESO en temes de sexualitat, drogues (sobretot alcohol i tabac), conflictes personals i relacionals i estils de conducta.
Afavorir decisions responsables.
Generar més consciència en la presa d’actituds i en el poder, tant positiu com negatiu, del grup d’iguals.

Descripció: 

L’exposició consta de 8 plafons. Per al desenvolupament de l’activitat es subdivideix el grup en dos subgrups i es treballa el tema de sexualitat i drogues per separat. En finalitzar, es treballa conjuntament el tema d’actituds. Els temes de cada plafó són: Menys graus, menys fums, més coco, més canvis, menys interrogants, més info, menys riscos i menys pls a la llengua (són temes relacionats amb l'alcohol, el tabac, informació general, canvis fisiològics i emocionals, sexualitat, infeccions de transmissió sexual i estils de conducta).

Requisits: 

Està dirigida als alumnes de 2n d’ESO.
És necessari que abans o un cop finalitzada l’exposició el/la tutor/a faci un treball de reforç a l’exposició  dirigit als alumnes.
Es necessita un espai ampli on col·locar els plafons.

Calendari: 
D’octubre a gener
Horari: 

Les sessions són d’una hora, a determinar amb l’equip docent.

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Organització: Regidoria de Salut. Ajuntament de Reus

Persona de contacte: Xesca Arques, Sonsoles Jiménez

Adreça: C/Ample, 13, 43202 Reus

Telèfon: 977 010040 Fax: 977 010043

Inscripció: [email protected] //[email protected]

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.