NAVEGANT. TOTES LES PERSONES PODEM SER REFUGIADES

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

SECUNDÀRIA de 12 a 18 anys

Secundària
Objectius: 

Analitzar els factors d’empenta i d’atracció per tal de migrar.
- Valorar què és indispensable per a la supervivència i el desenvolupament.
- Relacionar les necessitats humanes amb els drets humans.
- Sentir empatia amb les persones que es veuen forçades a marxar de casa seva.

Descripció: 

Aquesta activitat té una durada entre 60 i 90 minuts. Durant l’activitat acompanyarà els dinamitzadors de la sessió un testimoni de persona refugiada que ha sol·licitat asil a Catalunya. És una activitat que es basa en el raonament al voltant del testimoniatge d’aquesta persona i sobre els següents continguts:
- Causes de desplaçaments forçats
- Necessitats i drets humans
- Drets de les persones refugiades
- Empatia i diàleg

Requisits: 

S’ofereixen un màxim de 5 tallers en total, entre l’activitat que es desenvolupa a ESO i la que es desenvolupa a Batxillerat. Cada centre només en pot sol·licitar un. El màxim d’alumnat participant per taller és de 30/35 persones.

Calendari: 
Curs escolar
Horari: 

Matins o tardes

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Organització: Regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals. Ajuntament de Reus

Persona de contacte: Oriol Esteve

Telèfon: 93 301 25 39
Inscripció: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.