Ofertes de feina per Internet

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

Secundària 12 - 18

Secundària
Persones Adultes
Objectius: 

Realitzar intermediació laboral entre les persones que busquen feina i les empreses que volen incorporar personal. Mas Carandell és l’Agència de col·locació núm. 0900000062 del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

Descripció: 

Consulta les ofertes de treball que t’ofereixen aquestes pàgines web gestionades per Mas Carandell:

- Portal d’ocupació de Reus https://ocupacio.reus.cat/: hi trobaràs tota l’oferta pública de l’Ajuntament de Reus, dels seus organismes i de les empreses municipals. També hi pots consultar les ofertes privades d’empreses del territori gestionades a través de la borsa de Mas Carandell.

A més a més, mensualment s’hi publiquen infografies de les dades de l’atur a Reus, així com informació de l’activitat econòmica de la ciutat.

- Borsa de treball de Mas Carandell https://borsa.mascarandell.cat/: servei públic d’intermediació laboral que posa en contacte persones que cerquen feina, o volen millorar la que ja tenen, amb empreses que necessiten incorporar professionals. Un recurs àgil, confidencial i sense cost per a la persona usuària. Les persones e busquen feina poden introduir el seu currículum i consultar-ne les ofertes de feina

Requisits: 

Ser major de 16 anys en procés de cerca d’ocupació.

Calendari: 
Tot l'any.
Horari: 

Tot el dia.

Preu: 
Sense cost per a les persones usuàries i per a les empreses.
Altres: 

Organització: Mas Carandell

Persona de contacte: Àngels Bosque Ripoll

Adreça: Cr. de Terol, 1 (barri Gaudí) 43206 Reus

Telèfon: 977 010 850 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.