ORIENTACIÓ ACADÈMICA DE MAS CARANDELL

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Assessorament individual
icon
A qui s'adreça: 

A centres educatius de secundària, AFES, docents, famílies i a persones a títol individual

Secundària
Persones Adultes
Famílies
Objectius: 

Informar sobre opcions educatives, itineraris formatius i sortides professionals, oferint assessorament en la presa de decisions. 

Descripció: 

Assessorament a càrrec de professionals de l'orientació sobre les diferents possibilitats d’estudis i orientació professional. S’ofereixen:

- Entrevistes individuals per informar i orientar de forma personalitzada en la presa de decisions sobre les diferents alternatives  educatives i laborals. Inscripció a https://ja.cat/iz9HR. Les sessions en grup es poden sol.licitar enviant un correu electrònic a [email protected].

- Punt oficial d'informació i orientació del procés d'acreditació de competències professionals. Inscripció a https://ja.cat/oEDio

Requisits: 

Cap

Calendari: 
Tot l’any, recomanable abans dels períodes de preinscripció educativa
Horari: 

S’adapta a les necessitats de la persona sol·licitant. Cal cita prèvia

Preu: 
Sense cost per a les persones usuàries
Organització: 

Organització (Departament municipal): Mas Carandell
Persona de contacte: Maria Aragonès
Adreça: Cr. de Terol, 1 (Barri Gaudí) 43206 Reus
Telèfon: 977 010 850   Web: https://mascarandell.cat/

Assessorament individual

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.