ORIENTACIÓ ACADÈMICA de Mas Carandell

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

Secudària 12-18, adults i famílies

Secundària
Persones Adultes
Famílies
Objectius: 

Informar sobre estudis i sortides professionals i oferir assessorament en la presa de decisions. 

Descripció: 

Assessorament sobre les diferents possibilitats d’estudis i orientació en itineraris formatius i professionals. S’ofereixen:

- Entrevistes individuals per informar i orientar de forma personalitzada en la presa de decisions sobre les diferents alternatives educatives i laborals. Inscripció a https://ja.cat/oaimascarandell

- Punt d'informació i orientació oficial de l'ICQP sobre el procés d'acreditació de competències Acredita't. Inscripció a https://ja.cat/acrmascarandell20

Per reforçar la prevenció de la Covid-19 es prioritza l’atenció en línia, però si es necessita atenció presencial cal sol·licitar cita prèvia.
Actualment, no es fan xerrades col·lectives per a centres educatius en format presencial però es poden valorar peticions de format en línia.

Requisits: 

Cap.

Calendari: 
Tot l’any, recomanable abans dels períodes de preinscripció educativa.
Horari: 

S’adapta a les necessitats de cada persona que ho sol·licita. Cal cita prèvia.

Preu: 
Sense cost per a les persones usuàries.
Altres: 

Organització: Mas Carandell

Persona de contacte: Maria Aragonès Vellvé

Adreça: Cr. de Terol, 1 (barri Gaudí) 43206 Reus

Telèfon: 977 010 850

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.