ORIENTACIÓ ALS DOCENTS

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Persones Adultes
Objectius: 

Desenvolupar, conjuntament amb els docents, programes i polítiques d’intervenció per abordar problemes relacionats drogodependències, VIH SIDA, sexualitat.

Potenciar i transmetre actituds crítiques i responsables davant de comportaments de risc.

Descripció: 

Es proporciona material didàctic i assessorament a tot  el professorat que desitgi treballar amb els alumnes qualsevol dels temes esmentats anteriorment.

En algun dels temes que es treballen es fan, per part de tècnics del Departament, tallers complementaris a la tasca realitzada a l’aula.

Requisits: 

Contactar amb el Departament durant el mes de setembre i/o en finalitzar el curs escolar.

Calendari: 
Curs escolar
Horari: 

A determinar amb l’equip escolar del centre.

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Organització: Regidoria de Salut. Ajuntament de Reus

Persones de contacte: Xesca Arques, Sonsoles Jiménez

Adreça: C/ Ample, 13, 43202 Reus

Telèfon: 977 010 040

Inscripció: [email protected],  [email protected],  [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.