ORIENTACIÓ LABORAL DE MAS CARANDELL

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Assessorament individual
icon
A qui s'adreça: 

A persones en edat laboral que cerquen feina

Secundària
Persones Adultes
Famílies
Objectius: 

Informar sobre els diferents recursos sobre la situació i tendències del mercat de treball, per a la recerca de feina i la incorporació al món laboral.

Descripció: 

Si busques feina aquests són els recursos d’orientació laboral disponibles actualment:

Assessorament individual: a través d’entrevistes d’orientació personalitzades a partir del perfil individual i les necessitats concretes. Inscripció a https://ja.cat/A8fZN

Punt d’informació i orientació d'acreditació de competències professionals: informació sobre les fases del procés d'acreditació com per exemple els requisits d’accés, drets i obligacions entre altres. Inscripció a https://ja.cat/oEDio

Programes d’orientació laboral i d’ocupació: per a persones en situació d’atur. Ofereixen itineraris individuals i en grup de durada més llarga. Són subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i pel Servicio Público de Empleo Estatal, cal consultar l’oferta vigent en cada moment al web mascarandell.cat, perquè varien al llarg de l’any.

Requisits: 

Ser major de 16 anys en procés de cerca activa de feina. Alguns programes subvencionats tenen requisits propis.

Calendari: 
Tot l'any
Horari: 

De dl. a dv. L’atenció individual s’adapta a l’agenda de les persones que la sol·liciten. (Els programes subvencionats tenen horari propi).


Preu: 
Sense cost per la persona usuària
Organització: 

Organització (Departament municipal): Mas Carandell
Persona de contacte: Maria Aragonès i Marta Tena
Adreça: Cr. de Terol, 1 (Barri Gaudí) 43206 Reus
Telèfon: 977 010 850  Web: https://mascarandell.cat/ 

Assessorament individual

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.