ORIENTACIÓ LABORAL de Mas Carandell

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

Secundària 12-18, adults i famílies

Secundària
Persones Adultes
Famílies
Objectius: 

Informar sobre els diferents recursos sobre la situació i tendències del mercat de treball, per a la recerca de feina i la incorporació al món laboral.

Descripció: 

Recursos disponibles:

  • Sessions en grup d'orientació laboral en centres educatius de secundària, FP i Universitats, adreçades a alumnat i professorat per conèixer el funcionament del mercat de treball (perfils, requisits, competències...), presentar el Portal d’ocupació reus.cat i altres recursos existents per a la recerca de feina.

  • Assessorament individual a través d’entrevistes d’orientació personalitzada a partir del perfil individual i les necessitats concretes.

  • Espai activa: Club de feina. Aula equipada amb ordinadors connectats a Internet, per fer recerca activa de feina i inscriure’s a les ofertes de treball. Amb assessorament professional. Accés obert i lliure.

  • Sessió informativa d´acreditació de competències professionals: informació, individual i/o en grup, sobre les fases del procediment Acredita´t requisits d’accés, drets i obligacions entre altres.

  • Programes subvencionats d’orientació laboral i d’ocupació per a persones en situació d’atur que ofereixen itineraris individuals i en grup de durada més llarga. Cal consultar l’oferta d’aquests recursos ja que varien durant l’any. 

Requisits: 

Ser major de 16 anys en procés de cerca activa de feina.

Calendari: 
Tot l'any. Les sessions en grup i les entrevistes individuals s’adapten a les necessitats personals. La resta de serveis, consulteu a mascarandell.cat o al tel. 977 010 850
Horari: 

De dilluns a divendres.

Preu: 
Programes subvencionats, sense cost per als usuaris.Cofinançats per IMFE Mas Carandell i subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de CAT, el Ministerio de Trabajo,Migraciones y Seguridad Social i el Fons Social Europeu. Consulteu oferta mascarandell.cat
Altres: 

Organització: Mas Carandell

Persones de contacte: Maria Aragonès Vellvé i Marta Tena March

Adreça: Cr. de Terol, 1 (barri Gaudí) 43206 Reus

Telèfon: 977 010 850 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.