ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Secundària
Famílies
Objectius: 

1. Assessorar i informar els i les joves dels diferents àmbits universitaris que existeixen arreu del territori.

2. Orientar de forma personalitzada en la presa de decisions sobre les diferents alternatives educatives.

Descripció: 
  • Es planteja la realització d’aquesta jornada sobre orientació universitària fruit d’una coordinació amb la Universitat Rovira i Virgili i la detecció de necessitats del jovent vers l’oferta formativa universitària.

  • L’objectiu principal és donar a conèixer tota l'oferta existent i les corresponents sortides professionals mitjançant cartells informatius dels diferents graus universitaris.

Requisits: 
  • Els centres educatius de Secundària que s'adhereixen a la jornada han de ser del municipi de Reus.

  • Els destinataris de la jornada han de ser joves que actualment estiguin cursant 4r d’Educació Secundaria i 1r de Batxillerat dels diferents centres de Reus.

Calendari: 
El 12 de desembre de 2019. Data màxima de preinscripció: abans de l’1 desembre.
Horari: 

De 10 a 14 h, a concertar hora amb els centres educatius. Sala Polivalent La Palma (accés a la sala pel Casal de Joves C/ Castellvell, 24)

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Organització: Oficina Jove Baix Camp, Casal de Joves. Regidoria Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència. Ajuntament de Reus

Persona de contacte: Maria de Rosa González

Adreça: C/ Castellvell, 24, 43204 Reus

Telèfon: 977 010 268 Fax: 977 010 268

Inscripció: [email protected] 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.