PROGRAMES D'OCUPACIÓ PER A PERSONES EN SITUACIÓ D'ATUR O MILLORA DE FEINA

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Persones Adultes
Famílies
Objectius: 

Facilitar l’accés al món laboral a través de diversos programes que poden incloure orientació i formació professional, foment de la contractació laboral directa i/o intermediació laboral. 

Descripció: 

Recursos només per a joves:

  • Casa d’Oficis de producció audiovisual. Per a nois i noies de 16 a 25 anys dels barris del Carme, Sol i Vista i Immaculada.

  • Programa Singulars “De la Terra a la Taula” programa per a nois i noies de 16 a 29 anys, del Baix Camp, en situació d’atur, per promoure l’ocupació en el sector agroecològic. Gener – desembre 2019.

Recursos amb places per a totes les edats:

Certificats de professionalitat oficials de nivells I, II i III: formació profesional. Famílies professionals: Administració i gestió, Agrària, Comerç i Màrqueting, Fabricació mecànica, Social i Sanitari, Informàtica i Comunicacions, entre d’altres possibilitats. Consulteu l’oferta formativa en cada moment.

  • Programes mixtos de foment de l’ocupació: Diversos programes que combinen formació i qualificació professionals, contractació laboral i altres.

Es recomana consultar els recursos vigents en cada moment ja que  depenen de la seva convocatòria i atorgament. 

Requisits: 

Ser major de 16 anys. Cada recurs pot tenir a més a més requeriments específics d’accés. Cal consultar el web mascarandell.cat

Calendari: 
A consultar oferta vigent en cada moment .
Horari: 

Cada acció formativa disposa del seu horari concret.

Preu: 
Programes subvencionats, sense cost per a usuaris.Cofinançats per IMFE Mas Carandell i subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de CAT, el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.Consulteu oferta a mascarandell.cat
Altres: 

Organització: Mas Carandell

Persones de contacte: Carme Jiménez Hurtado, M.Rosa Solé Pallejà, Marta Tena March

Adreça: carrer de Terol, 1 (barri Gaudí) 43206 Reus

Telèfon: 977 010 850 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.