QUÈ AMAGUEN LES BEGUDES?'

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

ESO

Secundària
Objectius: 

Identificar els diferents tipus de begudes i com aquestes afecten l’organisme.

Conèixer alternatives saludables a les begudes ensucrades.

Aprendre a llegir etiquetes i a interpretar la composició de les begudes refrescants, energètiques, isotòniques i alcohòliques.

Descripció: 

Mitjançant la manipulació d’envasos reals s’aprèn a llegir acuradament les etiquetes i s’adquireix consciència del contingut en sucres i altres compostos de les principals begudes que consumeixen els adolescents, així com les implicacions del seu consum habitual en la salut.

La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili ofereix als instituts activitats de promoció d’una nutrició saludable realitzades per estudiants de 4t  del Grau de Nutrició Humana i Dietètica i supervisades per professorat de la URV.

El proper curs és ple d’incerteses, i per això hem preparat les activitats 2020-2021 per tal que es puguin realitzar de manera presencial, semipresencial o virtual, però conservant la interacció amb els nois i noies.

La virtualització ens permetrà poder-les fer sigui quina sigui la situació en què  ens trobem, i la interacció n’afavorirà l’assoliment de l’objectiu tot incorporant elements de motivació. Els continguts s’oferiran en format de vídeo fix i una sessió presencial o videotrucada, segons la disponibilitat de cada centre i el desenvolupament de la pandèmia.

Requisits: 

Segons la situació sanitària es necessitaran els elements tecnològics bàsics per poder seguir les activitats.

Calendari: 
De novembre 2020 a abril 2021. Les dues primeres sessions es podran fer al novembre, del 3 al 20 o al març, del 9 al 26.
Horari: 

Matins, sessions d'aproximadament una hora.

Preu: 
Gratuït
Organització: 

Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

Persona de contacte: Marta Romeu Ferran

Adreça: c/ de Sant Llorenç, 21,  43201 Reus

Correu: pcomunitaries@urv.cat                                        

Inscripció i més informació: http://www.fmcs.urv.cat/ca/estudis/pcomunitaries/

Full d’inscripció a la pàgina web i a l’enllaç: http://www.fmcs.urv.cat/ca/estudis/aliments/

Altres: 

Les activitats estan programades i organitzades en 3 sessions amb intervals d'una setmana. La primera i la segona seran d'aproximadament una hora, i podran ser presencials/semipresencials/virtuals (segons el moment en què ens trobem). A la tercera sessió es farà la publicació d’un blog per part dels estudiants de la URV, que serà seguit pels escolars i els seus mestres, i el seu seguiment es podrà treballar de la manera que els mestres creguin oportú.

 

 

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.