Qui sóc... On sóc (CM)

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

Quart de Primària

Primària
Objectius: 

Descobrir d'una forma lúdica els serveis i seccions de la Biblioteca.
Es pot triar fer l’activitat a la Biblioteca Xavier Amorós o a la Pere Anguera.
Fomentar la lectura i promoure l’ús de les normes de la Sala Infantil.

Descripció: 

A través de l’explicació de la història de l’antic Escorxador de Reus, edifici on s’ubica la Biblioteca, fem una reflexió sobre com el coneixement i les preguntes es troben a qualsevol lloc, i la millor manera de respondre-les i assolir-ne el coneixement és gràcies als llibres i a la biblioteca que els conserva.
En el cas de la Pere Anguera, oferim un exercici de cerca i d’investigació sobre les fonts d’informació perquè puguin conèixer l’ús de la informació i el coneixement.

Requisits: 

Com a màxim, 15 alumnes per sessió, és a dir, desdoblament de grup classe. Tots els alumnes amb mascareta i abans d’entrar a la Biblioteca han de rentar-se les mans.
Inscripció prèvia a la Sala Infantil de la BCR. Telèfon 977 010 025 Ext. 2018, de 14 a 20 h.

Calendari: 
Tots els dilluns, dimarts i dimecres lectius
Horari: 

Matí de 10 a 12 h, aproximadament

Altres: 

Organització: Sala Infantil Biblioteca Central Xavier Amorós
Persona de contacte: Santi Jiménez
Adreça: c/ de l’Escorxador, 1, 43202 Reus
Telèfon: 977 010 025 Fax: 977 010 028
Correu electrònic: santijimenez@reus.cat
Inscripció: per telèfon o correu electrònic. Rebreu confirmació de la data assignada
Full d’inscripció NO

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.