Qui sóc... On sóc (CM i CS)

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

Quart, Cinquè i Sisè de Primària.

Primària
Objectius: 

Activitat virtual en format telemàtic per descobrir d'una forma lúdica els serveis i seccions de la Biblioteca. 

Descripció: 

La idea és que els nens de CM i CS (4t, 5è i 6è) facin un viatge a través de les emocions de bons llibres. Per aquest motiu es demana fer l’activitat a la biblioteca de l’escola. Uns dies abans seria bo que cada participant vagi pensant quin llibre, dels que ha llegit al llarg de la seva vida, li ha agradat més. L’escriu en un full i el guarda fins al dia de la trobada. L’activitat comença quan en obrir-se la pantalla apareix un membre de la Sala Infantil de les biblioteques municipals al costat del nostre personatge, Aster o Pinatxo, i els expliquem la seva història, la seva relació amb els llibres i la biblioteca, que podria ser la mateixa que la nostra. A partir d’aquí, el dinamitzador comença a explicar un conte de forma tranquil·la i pausada i en acabar-lo, els nens que vulguin podran expressar amb una o més paraules quina emoció els ha suggerit el conte.

Tot seguit, tenen cinc minuts per moure's per la biblioteca i agafar un conte, obrir-lo per la pàgina que vulguin (a l’atzar) i triar una paraula del conte i explicar el perquè l’ha escollit.

Requisits: 

Les escoles han de tenir accés a una pantalla, projector i connexió a Internet per seguir l’activitat.

Calendari: 
Tots els dilluns, dimarts i dimecres i divendres lectius
Horari: 

L’activitat té una durada aproximada de 60 min.

Altres: 

Organització: Sala Infantil Biblioteca Central Xavier Amorós
Persona de contacte: Santi Jiménez
Adreça: c/ de l’Escorxador, 1, 43202 Reus
Telèfon: 977 010 025 Fax: 977 010 028
Correu electrònic: santijimenez@reus.cat
Inscripció: per telèfon o correu electrònic. Rebreu confirmació de la data assignada.
Full d’inscripció NO

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.