TALLER DE PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA SEXISTA EN CONTEXTOS D'OCI NOCTURN

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

Secundària (de 15 a 18 anys)

Secundària
Objectius: 
  • Sensibilitzar el jovent de les actituds sexistes que sovint esdevenen en contextos d'oci nocturn.

  • Fomentar actituds i conductes igualitàries en contextos d'oci nocturn.

  • Apoderar l'entorn social per la prevenció de conductes sexistes. 

Descripció: 

Es tracta d'un taller vivencial enfocat a la prevenció de conductes sexistes i discriminatòries que es esdevenen en contextos d'oci nocturn,  vinculat a la campanya 'Reus Lliure d'actituds sexistes i discriminatòries'.

En els tallers es presenten situacions quotidianes que passen en contextos de festa i d'oci nocturn, pensades per reflexionar sobre els rols tradicionals adquirits i les diferents conductes que se'n deriven per tal de trencar estereotips sexistes, apoderar nois i noies, adoptar actituds crítiques,...  

Requisits: 

Es recomana fer el taller en un espai alternatiu a l'aula: gimnàs o sala polivalent.

Calendari: 
De gener a juny
Horari: 

A concertar amb el centre.

Altres: 

Organització: Àrea d’Igualtat i Àrea de Joventut. Ajuntament de Reus

Persona de contacte: Anna Roig

Inscripció: aroig@reus.cat

Telèfon: 977 010 268 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.