TARDA JOVE. SALUT SEXUAL

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

Secundària, fins a 25 anys

Secundària
Persones Adultes
Objectius: 

Prevenir els embarassos no desitjats i les malalties de transmissió sexual.

Oferir pautes de conducta positiva i protegida a fi que la sexualitat sigui viscuda com un aspecte més de la vida humana i no com a relacions exclusivament coitals. 

Descripció: 

Tarda Jove. Espai i temps exclusiu per als joves, confidencial i gratuït, on es dona tot tipus d’informació i orientació sobre la salut sexual i reproductiva. Ubicat dins de l'ASSIR de Reus (CAP Sant Pere).

Possibilitats de visites ginecològiques.

Requisits: 

Joves menors de 25 anys. Sense cita prèvia.

És el professorat qui ho desenvolupa a l’aula. Tanmateix, pot rebre assessorament i col·laboració per part de personal tècnic del Departament, sempre que ho sol·liciti.

Calendari: 
Tot l'any.
Horari: 

Tots els dijous, tardes.

Preu: 
Gratuït
Organització: 

Organització: ICS – ASSIR – Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva

Persona de contacte: Imma Albert -   [email protected]

Adreça: ASSIR CAP Sant Pere, camí de Riudoms,55-57,  Reus

Telèfon: JOVE 977 32 30 37 

Inscripció: NO ÉS NECESSARI

@ Web jove: [email protected] (per a consultes dels joves)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.