TASTALART

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Primària
Secundària
Famílies
Objectius: 

Aproximar-nos i deixar-nos sorprendre per l’art contemporani mentre fem un recorregut pràctic i participatiu des de les diferents avantguardes fins a les últimes tendències actuals. 

Descripció: 

Els participants en aquest taller gaudiren de diverses experiències per degustar, analitzar, fruir i deixar-se seduir per l’art contemporani. D’una manera vivencial, els nois i noies aniran esbrinant algunes de les claus d’anàlisi que els facilitaran una comprensió de l’art actual.

En aquesta activitat, l’experimentació de l’art contemporani es combina a la perfecció amb l’aprofundiment en la història de l’art d’altres períodes, la literatura, la filosofia... Mirades transversals que ens ajudaran a veure l’art com mai l’havíem vist.

Competències presents:

-          Competència artística i cultural.

-          Competència d’aprendre a aprendre.

-          Competència d’autonomia i iniciativa personal.

Competències específiques:

-          Dimensió percepció, comprensió i valoració (àmbit artístic) Competència 2. Utilitzar elements bàsics dels llenguatges visual, corporal i musical i estratègies per comprendre i apreciar les produccions artístiques.

-          Competència 4. Comprendre i valorar elements significatius de la contemporaneïtat artística.

-          Dimensió interpretació i producció (àmbit artístic) Competència 5. Emprar elements bàsics del llenguatge visual amb tècniques i eines artístiques per expressar-se i comunicar-se.

-          Dimensió imaginació i creativitat (àmbit artístic) Competència 8. Improvisar i crear amb els elements i recursos bàsics dels diferents llenguatges artístics.

Requisits: 

Grup-classe. Màxim 30 alumnes per grup. *Nombre de participants per grup segons la normativa vigent.

Calendari: 
Tot el curs.
Horari: 

Horari escolar. Durada de l’activitat: 2 hores

Preu: 
4,5 € per participant (90 € grups inferiors a 20 participants). Activitat subvencionada: places limitades.
Altres: 

Activitat subvencionada per Institut Municipal Reus Cultura amb el suport de La Diputació de Tarragona per a escoles d’alta complexitat fins a desembre de 2020.

Aquesta activitat forma part del programa TERRITORI VIU de CÒDOL educació i compta      amb el suport de la FUNDACIÓ PRIVADA MONTSANT, la FUNDACIÓ PRIVADA REDDIS i la col·laboració de LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE REUS.

Organització: CÒDOL educació  www.codoleducacio.com

Més informació: www.codoleducacio.com

Persona de contacte: Mar Morelló

Adreça: c/ Ample, 6, 2n, 43202 Reus

Telèfon: 977 327 362                                    

Inscripció: www.codoleducacio.com, codol@codoleducacio.com

Full d’inscripció: https://codoleducacio.com/activitats/tastalart/

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.