Treball de recerca

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Secundària
Objectius: 

-Ensenyar els recursos de la Biblioteca i com utilitzar-los per preparar el treball de recerca
-Promoure i difondre la Biblioteca.

Descripció: 

La visita s’adreça a estudiants de 4t d’ESO o de 1r de BAT amb l’objectiu d’explicar-los de quina manera poden trobar la informació necessària per fer el treball de recerca.
La visita es divideix en dues parts: una primera on es fa una breu introducció sobre què és el treball de recerca i com pot la Biblioteca ajudar-los a trobar la informació (cerca al catàleg de la Biblioteca, recuperació dels documents a prestatgeria, serveis que ofereix per demanar la informació...), i una segona part voluntària, per explicar-los les diferents parts d’una bibliografia i com s’ha de fer (identificació dels diferents elements, on trobar-los i realització de la bibliografia).

Requisits: 

Com a màxim, 15 alumnes per sessió, és a dir, desdoblament de grup classe. Tots els alumnes amb mascareta i abans d’entrar a la Biblioteca han de rentar-se les mans.
Inscripció prèvia a la Sala General de la BCR. Telèfon 977 010.025, Ext. 2006 de 10 a 14 h i de 15 a 20 h. Pregunteu per la Marta o deixeu-li un missatge.

Calendari: 
Tots els dijous lectius i possibilitat d’algun divendres.
Horari: 

Matí de 10 a 12 h o de 12 a 14 h,  aproximadament

Organització: 

Organització: Biblioteca Central Xavier Amorós
Persona de contacte: Marta Mallafrè
Adreça: c/ de l’Escorxador, 1, 43202 Reus
Telèfon: 977 010 025
Correu electrònic: mmallafre@reus.cat o info.biblioteques@reus.cat
Inscripció: per telèfon o correu electrònic. Rebreu confirmació de la data assignada
Full d’inscripció NO

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.