VERGES, SANTES I ALTRES DONES DEL MUSEU

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Secundària
Persones Adultes
Famílies
Objectius: 

-Reflexionar sobre el concepte de dona com a construcció social, cultural i històrica.

-Revaloritzar les d’obres del Museu com a font documental.

-Observar i interpretar la relació entre els homes i les dones que apareixen a les obres exposades.

Descripció: 

Visita comentada i recorregut pel Museu de la Llibertat per treballar les següents competències bàsiques de l’àmbit social:

Competència 2. Aplicar els procediments de la recerca històrica a partir de la formulació de preguntes i l’anàlisi de fonts, per interpretar el passat.

Competència 3. Interpretar que el present és producte del passat, per comprendre que el futur és fruit de les decisions i accions actuals.

Competència 8. Analitzar les manifestacions culturals i relacionar-les amb els seus creadors i la seva època, per interpretar les diverses cosmovisions i la seva finalitat. 

Requisits: 

Grup classe. Recomanem partir el grup classe en dos. Nombre de participants segons la normativa sanitària vigent. 

Calendari: 
De setembre a juny
Horari: 

De dimarts a divendres de 10 a 13 h. El temps estimat del recorregut és d'1 hora.

Preu: 
Gratuït
Organització: 

Organització: Institut Municipal Reus Cultura

Persones de contacte: Elena Martí / Isabel Recuenco / Francisca Valentín

Adreça: raval de Santa Anna, 59, 43201 Reus

Telèfon: 977 010 660

Inscripció: museu@reuscultura.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.