Vet aquí una biblioteca!

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

Cicle Inicial 6-8

Primària
Objectius: 

Activitat virtual en format telemàtic per descobrir d'una forma lúdica els serveis i seccions de la Biblioteca.

Descripció: 

L’activitat comença quan en obrir-se la pantalla apareix un membre de la Sala Infantil de les biblioteques municipals al costat del nostre personatge, l’Aster o Pinatxo, i els expliquem la seva història, la seva relació amb els llibres i la biblioteca, que podria ser la mateixa que la nostra.

I com que no poden venir a la Biblioteca, els volem ensenyar que sense ells la Sala està molt trista. Fem un recorregut breu per l’espai i ens asseiem per explicar-los un conte, que és el que agrada més a tots els personatges dels llibres.
Un cop explicat el conte podem fer participar els nens: han d’escriure o dir una paraula bonica. Si l’escriuen, poden utilitzar-la després per fer alguna activitat a l’aula. Nosaltres també els regalem una paraula bonica.
En acabar, recordarem l’horari de la Biblioteca, del servei de préstec, les activitats… i el nostre personatge màgic s’acomiadarà de tothom fins la propera.

Requisits: 

Les escoles han de tenir accés a una pantalla, projector i connexió a Internet per seguir l’activitat.

Calendari: 
Matins: dilluns, dimarts, dimecres i divendres
Horari: 

L’activitat té una durada aproximada de 60 min.

Altres: 

Organització: Sala Infantil Biblioteca Central Xavier Amorós
Persona de contacte: Dolors Bargalló de 14 a 20 h
Adreça: c/ de l’ Escorxador, 1, 43202 Reus
Telèfon: 977 010 025 Fax: 977 010 028
Correu electrònic: dbargallo@reus.cat
Correu electrònic: santijimenez@reus.cat
Inscripció: per telèfon o correu electrònic. Rebreu confirmació de la data assignada
Full d’inscripció NO

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.