VISITA AL CASAL DE JOVES LA PALMA (Primària)

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

6è Primària

Primària
Objectius: 
  1. Difondre l’espai de referència dels joves als futurs usuaris immediats del Casal de Joves.

  2. Difondre les activitats i tallers del Casal de Joves.

  3. Crear espais de relació i participació entre l’Administració i els joves.

  4. Establir canals de comunicació i contacte amb els joves, ja a l’últim curs de Primària.

Descripció: 

L’activitat consisteix en una visita guiada al Casal de Joves, una explicació de tots els serveis i activitats que s’hi ofereixen i la possibilitat de fer-se la Targeta Jove als alumnes que facin els 12 anys durant el curs (previ enviament de les dades i fotografia en jpg).

L’activitat es divideix en tres parts:

1. Visita de l’equipament: Bucs d’assaig, Oficina Jove del Baix Camp, sales per a activitats del Casal de Joves.

2. Presentació dels serveis que poden trobar al Casal (expedició de la Targeta Jove de Reus, pregoner de recursos, espai Internet, atenció personalitzada en qualsevol tema d’interès pel jove. Informació sobre activitats d’oci i explicació de totes les activitats que es programen durant l’any ).

3. Experiència pràctica: la visita finalitza amb una activitat pràctica on es fa una dinàmica participativa de grup, de pluja d'idees sobre activitats o noves idees que els joves proposen per fer durant l'any. En acabar , es fa una foto de grup al lloc del Casal que triïn els joves.

Si el centre ha sol·licitat la Targeta Jove dels alumnes mitjançant el formulari on-line de la pàgina web de Joventut durant les hores de tutoria, al final de la visita es repartiran individualment.

Requisits: 

Sessions d’una hora. L’activitat es desenvolupa al Casal de Joves a la Palma (C/ Castellvell, 24).

Nombre de participants per grup: mínim de 10 i màxim de 25 persones. És indispensable que el grup vagi acompanyat d’una persona responsable del centre.

Calendari: 
De gener a juny
Horari: 

A concertar anb el centre.

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Organització: Casal de Joves, Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència. Ajuntament de Reus

Persona de contacte: Carme Gonzàlez

Adreça: C/ Castellvell, 24 (La Palma), 43202 Reus

Telèfon: 977 010 268

Inscripció: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.