VISITA AL MERCAT CENTRAL I AL MERCAT DEL CARRILET

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Infantil 0-3
Infantil 3-6
Primària
Secundària
Objectius: 

Descobrir les instal·lacions del mercat, els productes frescos que s'hi poden trobar i tenir contacte amb els paradistes.

Descripció: 

Visita al Mercat Central o al Mercat del Carrilet per conèixer el seu funcionament i els productes agroalimentaris de les nostres comarques.

Mesures higièniques COVID-19:

-Mascareta de l'educador i l'alumnat
-Kit higiènic preparat         
-Desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrada dels mercats

-Distància recomanada per Sanitat

Requisits: 

Escoles de Reus i comarca.

Calendari: 
De gener a desembre, llevat dies festius. En el cas del Mercat Central, es recomana fer la visita dimarts, dimecres o dijous. En el cas del Mercat del Carrilet, els millors dies són dimarts i dijous.
Horari: 

A convenir.

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Organització: REUS MOBILITAT I SERVEIS SA

Adreça: carrer de Sardà i Cailà, s/n (edifici Mercat Central) 2ª planta, Reus

Telèfon: 977 300 006

Inscripció: info@reusmobilitat.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.