VISITA AL REFUGI ANTIAERI DE LA PATACADA

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Secundària
Persones Adultes
Famílies
Objectius: 

- Difondre la construcció bastida en els bombardejos que va patir Reus entre el 1936-1939.

- Reflexionar sobre el concepte de la defensa passiva i el paper de la societat civil a les guerres.

Descripció: 

A través de la visita comentada i el recorregut per les galeries del refugi treballaren les següents competències bàsiques de l’àmbit social:

Competència 1. Analitzar els canvis i les continuïtats dels fets o fenòmens històrics per comprendre’n la causalitat històrica.

Competència 5. Explicar les interrelacions entre els elements de l’espai geogràfic, per gestionar les activitats humanes en el territori amb criteris de sostenibilitat

Competència 9. Valorar el patrimoni cultural com a herència rebuda del passat per defensar-ne la conservació i afavorir que les generacions futures se l’apropiïn.

Requisits: 

Recomanem partir el grup classe en dos. L’espai  no és accessible amb cadires de rodes. Nombre de participants segons la normativa sanitària vigent.

Calendari: 
De setembre a juny
Horari: 

De dimarts a divendres de 10 a 13 h. El temps estimat del recorregut és d'1 hora.

Preu: 
2 € alumne
Altres: 

Organització: Institut Municipal Reus Cultura

Persones de contacte: Elena Martí / Isabel Recuenco / Francisca Valentín

Adreça: raval de Santa Anna, 59, 43201 Reus

Telèfon: 977 010 660

Inscripció: museu@reuscultura.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.