VISITA L’ESPAI AIGUA

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Primària
Secundària
Objectius: 

1. Conèixer les qualitats físiques i químiques de l’element Aigua, la seva distribució en el planeta i la seva importància en el desenvolu­pament de la vida i les societats.

2. Conèixer la relació de Reus amb l’aigua al llarg de la història.

3. Conèixer el cicle integral de la gestió de l’aigua a Reus, actual­ment.

4. Reflexionar sobre els hàbits de consum d’aigua en la nostra vida quotidiana.

Descripció: 

Exposició audiovisual guiada que ens introdueix en la importància de l'aigua al nostre planeta i a les vostres vides. L'exposició ens planteja qüestions com: Quina importància té l'aigua en el desenvolupament d'una societat? Com ens ho hem fet a Reus per poder disposar d'aigua al llarg de la nostra història? D'on ve i com la gestionem actualment? Què podem fer per seguir gaudint-ne en el futur? La utilització de recursos visuals, dinàmics i lúdics ens ajudarà a reflexionar sobre la relació de l'aigua i l'home i adquirir els coneixements necessaris per fer-ne un ús responsable i eficient a la nostra vida quotidiana.

(*) La visita a l'exposició es pot complementar amb un exercici pràctic d'interpretació de la factura de l'aigua que ens permet conèixer el consum per persona a la llar (en el moment de sol·licitar la visita s'ha d'indicar si el grup vol dur a terme l'exercici complementari).

(*) Aigües de Reus ofereix la visita a l’EDAR, l’ETAP i l’Espai Aigua. Hi ha la possibilitat de fer la visita a dues instal·lacions d’Aigües de Reus durant el mateix matí.

 

Requisits: 

Cicle superior de Primària i  ESO.  Durada: 1 hora i 30 minuts, aproximadament.

 

Calendari: 
Curs escolar
Horari: 

Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 9.30 a 13.30 h

Preu: 
Gratuït. (*) Aigües de Reus està disposat a fer-se càrrec del 80% del cost del transport.
Altres: 

Organització: Aigües de Reus

Telèfon: 977 12 70 05

Inscripció: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.