Carta oberta de l'Alcalde de Reus

Cerca articles

E.g., 03/12/2020
E.g., 03/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 2/01/2012

m enrere un 2011 complicat i encarem el 2012 amb valentia, rigor, austeritat, compromís i, sobretot, confiança en Reus i la seva gent. La situació financera en què ens hem trobat l'Ajuntament i la crisi econòmica internacional han estat obstacles dels que he parlat a bastament però no pas impediments perquè el nou govern municipal continuï desenvolupant el seu full de ruta: primer posar ordre i atendre els més desafavorits i febles, després caminar amb pas decidit cap a una altra manera de fer i ajudar a fer ciutat amb treball i imaginació.

L'Ajuntament de Reus fa la seva feina però el que considero més rellevant és el treball diari de milers i milers de ciutadanes i ciutadanes: treballadors, emprenedors, empresaris. Els agraeixo de tot cor l'esforç i la comprensió que ens permeten encetar l'any nou amb optimisme. Ens toca viure moments difícils però Reus, amb la implicació de tothom, se'n sortirà. Ens en sortirem. El 2011 ens ha servit a tots per tocar de peus a terra, fent un exercici de realisme i de responsabilitat. Ara el 2012 ha de ser l'any d'aixecar la vista i fixar-la en l'horitzó per projectar-nos cap al futur.

La ciutat de Reus és rica en persones i en idees, i aquesta realitat incontestable és la que ens permetrà treure el màxim profit als recursos disponibles. El comerç, la indústria, el turisme, la cultura, la formació i la recerca i l'atenció a les persones són algunes de les peces del magnífic mosaic modernista que hem de potenciar encara més. L'horitzó de Reus per al 2012 serà la ciutat però també el seu territori d'influència més pròxim i el món. Sense complexos, amb tota l'ambició de contribuir a redreçar la situació econòmica de les famílies i de les empreses de Reus. Tenim motius per estar amoïnats però també raons de pes per a l'esperança. No hem de fer volar coloms però si la imaginació.

Us proposo que aquest sigui l'objectiu compartit per als propers mesos. 

Carles Pellicer i Punyed

Alcalde de Reus

 

Gener de 2012

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.