Mèrits exemplars

Cerca articles

E.g., 03/12/2020
E.g., 03/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 13/12/2011

t dilluns vaig tenir l'honor d'assistir a l'acte de lliurament de les medalles i plaques al treball President Macià, uns guardons amb els quals la Generalitat de Catalunya reconeix des del 1938 els treballadors, empreses i entitats que s'han distingit per la seva dedicació, constància i esperit d'iniciativa. En l'edició 2011, han rebut aquesta distinció 16 persones i 8 empreses de tot Catalunya, tres de les quals de Reus: Andreu Rodríguez i Antoni Pont, medalles al treball, i JUBUS – Industrias Juan Busquets, placa al treball en la categoria de Responsabilitat Social Empresarial.

En l'actual context social i econòmic, aquests reconeixements ens han de servir per posar en valor, més que mai, els mèrits de les persones i les empreses homenatjades. Uns mèrits que expliquen el seu compromís amb el país treballant per tirar endavant projectes empresarials i professionals sòlids, dels que obren camí, dels que ens situen al món, dels que consoliden la marca de Catalunya com una marca de qualitat. En moments d'incertesa com els que vivim, quan en alguns cercles s'instal·la el desànim, la tasca dels que són a l'avantguarda és la que ens impulsa cap endavant, la que amb el seu exemple tenaç fa moure l'engranatge de l'activitat quotidiana.

A Reus, tenim la sort de comptar amb aquesta força, amb la força de les persones que ara i sempre ha constituït el nostre gran capital col·lectiu. Una força que ha impulsat el teixit empresarial reusenc a buscar el seu encaix en espais capdavanters, a definir-se com un teixit divers i dinàmic, integrat per empreses grans, petites i mitjanes, per professionals responsables i creatius, que des del seu àmbit de treball específic són a peu de canó dia rere dia. Un teixit empresarial que al llarg de la història ha donat mostres indubtables del seu compromís amb el territori i de la seva voluntat d'intervenir-hi d'una manera efectiva per fer realitat projectes estratègics. La tasca que s'ha fet en els darrers 125 anys des de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, que aquesta mateixa setmana celebràvem amb la presència del president Artur Mas i el lliurament també de premis i reconeixements, n'és un exemple destacat.

Per tot plegat, vull afegir-me des d'aquestes pàgines als reconeixements i expressar la meva més sincera enhorabona als que n'han estat protagonistes, des del convenciment absolut que amb el seu exemple i l'esforç de totes i tots superarem els reptes que tenim plantejats i que, malgrat tot, ens acosten al futur. 

Carles Pellicer i Punyed

Alcalde de Reus 

Desembre de 2011

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.