Una nova etapa

Cerca articles

E.g., 27/10/2020
E.g., 27/10/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 2/08/2012

Tanquem una setmana intensa en què des del govern de la ciutat hem respost a un dels grans compromisos que havíem adquirit amb la ciutadania: donar compte dels detalls de la gestió d’INNOVA en el passat i posar fil a l’agulla definitiu en el procés de transformació de l’entramat d’empreses municipals.

Ho hem fet a partir dels resultats de l’informe de control financer de les empreses municipals en el període 2009-2011, que vam presentar dimarts. Un informe que posa sobre la taula indicis de pràctiques irregulars, algunes de les quals podrien ser constitutives de delicte, que hem posat ja en coneixement de la Fiscalia i del Tribunal de Comptes. Un informe a partir del qual hem pres també un seguit de mesures urgents per garantir que tot això no torni a passar: mesures contundents, de caràcter estructural i d’intervenció que asseguren l’estricte control d’unes empreses municipals que convenientment dimensionades i ben governades han de ser una eina potent al servei de la ciutat.

És aquí, en aquest punt, que tanquem un capítol de la història recent marcat per una manera de governar que ens ha conduït a una situació complicada. Una situació que planteja avui un horitzó d’obligacions i de problemes urgents als quals cal donar resposta. Ens hi juguem la supervivència en el present immediat i en el futur a mitjà termini, i per això a partir d’ara centrarem la totalitat dels nostres esforços en aquesta direcció. La ciutat, i cadascun dels ciutadans i ciutadanes, ho reclamen. Des d’aquesta nova manera de fer les coses que vam instaurar en accedir al govern, basada en la rigorositat, la responsabilitat i el compromís amb la transparència i la bona gestió, és hora de mirar cap al futur. Tenim per endavant mesos difícils, mesos de treball intens per contribuir a la dinamització econòmica, ajudar les iniciatives empresarials i afavorir la creació de llocs de treball, en què hem de donar també resposta a demandes socials creixents tot garantint la prestació de serveis públics. Hem de resoldre els problemes financers i econòmics que concreten en xifres i balanços l’herència dels governs anteriors, i posicionar-nos en un nou escenari que planteja reptes i interrogants seriosos per a les administracions públiques. No tenim temps per perdre i sí molta feina a fer. Tenim la força, l’energia i la determinació per fer-ho, i tenim també el suport de la gent, que sap que és hora d’avançar i deixar enrere el passat. Confio que la resta de forces polítiques que integren l’Ajuntament estaran a l’altura de les circumstàncies i afegiran els seus esforços a aquest projecte, un projecte de ciutat que té Reus com a denominador comú i els reusencs i les reusenques com a destinataris principals.

jordan Release Dates

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.