BAN 02/2020 davant la situació pel SARS-CoV2

Cerca bans

E.g., 08/04/2020
E.g., 08/04/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 13 Març, 2020

Tenint en compte les resolucions adoptades pel Departament d’Interior i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, davant la situació actual de l'epidèmia del SARS-CoV-2 i la seva evolució, i amb l'objectiu de reforçar-ne la contenció, procedeix fer públiques, per part de l’Ajuntament de Reus, les següents disposicions noves i que s’afegeixen a les previstes en el ban anterior, publicat en data 12 de març de 2020: 

1. Disposar per a totes les oficines municipals que atenen directament a la ciutadana:

  1. Reforç de l’atenció telefònica a través del 010 i el 977010010 per evitar els desplaçaments a les oficines d’atenció ciutadana.
  2. Les oficines d’atenció ciutadana únicament atendran una persona per taula.
  3. Es reprogramaran els cites prèvies ja concertades.
  4. S’habilita el registre d’entrada general telemàtic en totes les oficines d’atenció; i també s’habilita el tràmit de sol·licitud general.

2. Disposar en relació a les activitats, equipaments i serveis municipals:

  1. Tancament de les instal·lacions esportives municipals.
  2. Tancament dels equipaments culturals i els museus de la ciutat.
  3. Tancament dels equipaments turístics i suspensió de les activitats en els següents espais: Gaudí Centre, Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata, el Campanar i Estació analògica.
  4. Es limita l’aforament a les sales de vetlla del Tanatori municipal; i a les cerimònies funerals també es limita l’aforament i no es passarà el condol.

3. Aquestes mesures seran aplicables des d’avui 13 de març, per un termini de 15 dies, i podran ser prorrogades o modificades, en funció de l’evolució de les actuals circumstancies i de les disposicions i recomanacions emeses pel Departament de Salut i d’Interior de la Generalitat de Catalunya que seran oportunament posades en coneixement de la ciutadania mitjançant un nou ban.

4. Requerir de la ciutadania i de les treballadores i treballadors municipals la col·laboració, solidaritat i responsabilitat necessàries perquè les mesures més amunt esmentades  siguin plenament efectives.

Reus, a la data de signatura electrònica d’aquest document.

L’ALCALDE

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.