Atenció ciutadana

A partir del dilluns 25 de maig es reprèn l’atenció presencial a les oficines municipals d’atenció ciutadana, sempre amb cita prèvia i en els casos en què no es pugui oferir el servei per via telefònica o telemàtica. Les instal·lacions municipals s’han adaptat per garantir totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries. Es continua donant prioritat a l'atenció telemàtica a través de seu.reus.cat i/o telefònica. des de l'inici de l'estat d'alerta s’ha habilitat el registre d’entrada general, i el tràmit de sol·licitud general per fer una petició genèrica. L’Ajuntament de Reus ha enviat 41.670 missatges a la ciutadania, entre correus electrònics i SMS, per demanar que actualitzi les dades de contacte on vol rebre les comunicacions oficials de l’administració municipal. La mesura, adreçada en aquest cas a persones empadronades a Reus d’entre 16 i 55 anys, pretén facilitar les gestions per evitar desplaçaments i rebre comunicacions per mitjans electrònics, i s’emmarca també en l’estratègia de Transformació Digital de l’Ajuntament.

Vull fer tràmits amb l’Ajuntament: Guia pas a pas. (pdf)

Vull fer-me l'idCat Mòbil. (Video)

010. Atenció telefònica. 24h.

Informació sobre tràmits i altres gestions amb l'Ajuntament de Reus. En aquests moments i donada la situació excepcional no es facilita Cita Prèvia ni es gestionen volants d'empadronament telefònicament.


  • 977 010 010

Enllaços d'interès

Informació sobre la restricció d’activitats

Què puc fer i què no puc fer. Preguntes sobre la restricció d'activitats per la Covid-19 (Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya)

Informació general

Preguntes i respostes sobre el Covid-19 (Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya)

Información para la ciudadanía sobre el nuevo coronavirus Covid-19 (Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social)

Situació actual del Covid-19 a Espanya (Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social)

Informació i recomanacions sobre el coronavirus en diferents idiomes (Canal Salut de la Generalitat de Catalunya)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.