Economia i món laboral

El Govern de Reus ha posat en marxa un paquet mesures econòmiques i fiscals per mitigar els efectes de la Covid-19 en el teixit empresarial, en l’àmbit laboral i en el conjunt de la ciutadania. Al costat de les mesures econòmiques, posem al vostre abast recursos i informacions d'utilitat per a autònoms i empreses i per a demandants d'ocupació. Amb la reactivació econòmica com a objectiu, l'Ajuntament de Reus impulsa taules sectorials i iniciatives com el cercador de comerços i serveis i producte de proximitat que afavoreixen l'economia local.

Serveis a empreses, autònoms i demandants d'ocupació amb Mas Carandell

Mas Carandell posa a l'abast de les empreses del territori la seva borsa de treball per gestionar ofertes de feina vinculades a les activitats empresarials de primera necessitat. Al mateix temps, us ajuda a estar al dia dels recursos i de les informacions d'interès per a empreses, autònoms, persones demandants d'ocupació.

Informació per a empreses i autònoms (web)

Informació per a demandants d'ocupació (web)

Portal d'ocupació de l'Ajuntament de Reus (web

   

Enllaços d'interès

 

Producte de proximitat: comerç i serveis

Des de les regidories d’Empresa i Ocupació i de Promoció de Ciutat es treballa per concretar altres mesures de suport a les empreses.

En el marc de les accions dirigides al suport per a la reobertura del comerç, els serveis i la restauració de la ciutat, l'Ajuntament ha endegat una campanya de sensibilització dirigida a ciutadans i públic de proximitat amb l’objectiu de promocionar el consum en els establiments de la ciutat.

Vull comprar a Reus. M'interessa el consum de proximitat: comerços i serveis (web)

Vull donar-me d'alta en el catàleg de comerç i serveis locals (formulari)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.