Instal·lacions, equipaments i serveis

Parcs públics, instal·lacions esportives, centres cívics i altres equipaments municipals han hagut d'adaptar-se a la nova situació: en un primer moment amb el tancament de les instal·lacions i més tard, a les mesures decretades per les autoritats sanitàries per iniciar el desconfinament. Altres, dedicats als serveis essencials, han mantingut les portes obertes, tot i que han modificat els horaris i fan recomanacions específiques per facilitar la seguretat de compradors.

Parcs públics municipals

Es reobren els parcs municipals, les zones de jocs infantils, i les instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure.

Instal·lacions esportives

Els equipaments esportius municipals estan tancats al públic.

Enllaços d'interès

Vull contactar amb RELLSA

Casals municipals

Els casals municipals de la Gent Gran estan tancats.

Centres cívics

La xarxa municipal de Centres Cívics va reobrir el 8 de juny.

Les oficines de la regidoria de Relacions Cíviques han reprès l'activitat el dilluns amb cita prèvia. Per concertar-la cal trucar al 977 010 029. L'atenció està adreçada només a les entitats. I l'horari és el següent: de dilluns a divendres, de 9:00 h a 14:00 h i tardes si hi ha cites concertades.

El Casal de les Dones manté el servei d'atenció, però únicament amb cita prèvia. El serveis del Punt d'atenció a la diversitat sexual (PADS) i el Servei d'Informació i Assessorament a les Dones (SIAD) estan operatius a través del telèfon 977 010 672 i el mail casaldones@reus.cat i, si es considera necessari, es fan atencions presencials tant de la primera acollida com l'assessorament legal.

Centres culturals i equipaments turístics

Les Biblioteques Municipals (Biblioteca Central Xavier Amorós i Biblioteca Pere Anguera), el Museu d'Art i Història i el Museu Salvador Vilaseca, i l’Arxiu Municipal han reobert al públic. Consulteu les condicions i horaris específics. 

El Gaudí Centre i l’oficina de turisme del Gaudí Centre han reobert al públic.

Mercats

Els Mercats Municipals funcionen amb normalitat. Els Mercats de Marxants han reprès l’activitat des del 6 de juliol, amb les mesures de distància i seguretat adients.

 

Transport urbà

Els autobusos urbans funcionen amb normalitat. És obligatori l'ús de marcaretes i només es pot pagar amb targetes multiviatge.

Em vull informar d'horaris i freqüències (web)

Educació

Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya (web)

Jo aprenc a casa (web)

 

Serveis Funeraris

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha publicat la nova normativa aplicable als diversos equipaments gestionats per l'empresa municipal.

Enllaços d'interès

Pàgina web dels Serveis Funeraris de Reus i Baix Camp.

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.