Salut i benestar emocional

S’ha ampliat la capacitat de gestió de la situació sanitària de l’Hospital de Sant Joan, especialment l’atenció a malalts greus. S’han posat les instal·lacions del CMQR a disposició de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona: el servei sociosanitari de l'Hospital Sant Joan s'ha traslladat a les instal·lacions del CMQ (C/ Gaudí), i el servei d'urgències del CMQ s'ha tancat i els professionals que hi prestaven servei s'han afegit a l'equip d'urgències de l'Hospital.

Així mateix des de l'Ajuntament es dona suport al pla de contingència que des de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s'està definint perquè els establiments hotelers puguin acollir malalts en convalescència i professionals sanitaris amb necessitats d'aïllament.

Reorganització de l'atenció primària

Atenció primària a Reus (ICS). On m'adreço? (pdf)

Enllaços d'interès

Selecció d'enllaços d'interès en temes de salut.

Hospital Sant Joan de Reus

Atenció primària ICS

Cuida la teva salut. Protegeix-te, activa't, informa't (Escola Oberta de Salut)

App Stop Covid-19CAT (Canal Salut, Generalitat de Catalunya)

Guia amb recomanacions de gestió psicològics durant quarantenes per malalties infeccioses (Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.