Salut i benestar emocional

Telèfon de salut respon: 061

Salut comunitària

Des de l’Ajuntament es manté el seguiment de l’evolució de la pandèmia i la coordinació amb la Regió Sanitària del Camp de Tarragona. Tots els protocols d’actuació es mantenen actius i a punt per adaptar-se a qualsevol emergència sobrevinguda. 

El ple de l’Ajuntament de Reus va aprovar el 19 de juny de 2020 el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM), el document que estableix el marc orgànic i funcional previst a Reus, per prevenir i controlar els riscos sobre les persones i els béns i donar resposta adequada a les possibles situacions d’emergència. El DUPROCIM es pot consultar al Portal de Transparència de l'Ajuntament de Reus.

En aquest context, l'Escola Oberta de Salut, del departament de Salut Pública de l'Ajuntament de Reus, facilita informacions actualitzades amb recursos per tenir cura de la pròpia salut i la salut comunitària.

Escola Oberta de Salut 

Enllaços d'interès

Selecció d'enllaços d'interès en temes de salut.

Canal Salut. Generalitat de Catalunya

Hospital Sant Joan de Reus

Atenció primària ICS

Cuida la teva salut. Protegeix-te, activa't, informa't (Escola Oberta de Salut)

App Stop Covid-19CAT (Canal Salut, Generalitat de Catalunya)

Guia amb recomanacions de gestió psicològics durant quarantenes per malalties infeccioses (Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.