Consells

TIC

«Guia ràpida per teletreballar amb seguretat» que ha elaborat AOC per als treballadors de les administracions públiques que estan teletreballant però que és plenament d’aplicació a qualsevol persona.

Més informació

Salut

Et proposem un recull de links oficials on pots trobar tota la informació per evitar la propagació del coronavirus.

Més informació

Salut

El col·legi de veterinaris recorda que les mascotes no són elements de transmissió de la #COVID19. Però... quines són les mesures bàsiques que heu de prendre els propietaris de mascotes?

Més informació

TIC

"A internet, posa-hi seny", trobareu 10 consells molt útils per a joves que utilitzen internet i, especialment, les xarxes socials. Les recomanacions es basen en el respecte. En definitiva, tots som responsables de com fem sentir els altres.

Més informació

Salut

L'Escola Oberta de Salut fa un recull de recomanacions i pautes adreçades als establiments: perruqueries, alimentació, centres de pírcing i tatuatge...

Més informació

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.