Demandants d'ocupació

Mas Carandell us ajuda a estar al dia dels recursos i de les informacions d'interès si esteu en situació d'atur i també si sou demandants d'ocupació.

Mas Carandell

Facilita assessorament i suport personalitzat en relació a la demanda d'ocupació, recerca de feina i ofertes de treball. Com?

Servei d'Ocupació de Catalunya

Servicio Público de Empleo Estatal

Portal d'ocupació de l'Ajuntament de Reus

Aquest portal dona visibilitat a les ofertes laborals de l’Ajuntament de Reus i els seus organismes i empreses i a les demandes d’empreses del territori gestionades a través de la Borsa de Treball de Mas Carandell. Busques feina a Reus? Consulta el Portal d’Ocupació. 

Consultar les ofertes laborals del Portal d'Ocupació de l'Ajuntament de Reus (web)

Document d'interès

Recomanacions a empreses i persones treballadores del Consell de Relacions Laborals de Catalunya (pdf)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.