Empreses i autònoms

Mas Carandell posa a l'abast de les empreses del territori la seva borsa de treball per gestionar ofertes de feina vinculades a les activitats empresarials de primera necessitat. Al mateix temps, us ajuda a estar al dia dels recursos i de les informacions d'interès per a empreses, autònoms, i demandants d'ocupació.

Si sou autònoms o empresaris us interessarà:

  • Generalitat de Catalunya - Canal Empresa. És el canal de la Generalitat de Catalunya concebut a partir de tres idees que han servit per a enfocar els seus continguts des del punt de vista i al servei dels usuaris: "Amb un clic les empreses i els intermediaris trobaran tot el que necessiten", "donem resposta a les vostres preguntes" i "ens posem en el lloc dels emprenedors i els empresaris".

Serveis de Mas Carandell a la vostra disposició

Enllaços d'interès

Marketplace empresarial vinculat a la COVID19:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.