Reduïm el risc de rebrots

Després de l'entrada en vigor de la fase de la represa, i amb l'objectiu de trencar les cadenes de contagis i reduir el risc de rebrots puntuals, hi ha previstes diferents actuacions que poden activar-se quan la situació de cada moment ho exigeixi. La prevenció i la detecció precoç de possibles casos són els dos grans objectius. 

Mesures especials

Continuen vigents les següents mesures especials:

  • Aforament limitat dels espais dels serveis funeraris al 33%.
  • Reforç de la desinfecció de la via pública en el conjunt de la ciutat.
  • Aforament limitat del servei de bús urbà al 50%.
Vista l'evolució de les dades, el Comitè d'Emergències acorda en la reunió de seguiment d'1 de setembre reobrir els parcs municipals, les zones de jocs infantils, i les instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure.
D'altra banda, s'han reobert els equipaments esportius i s'ha reprès la programació d'activitats organitzades per l'Ajuntament de Reus en diferents àmbits, respectant les mesures d'higiene i seguretat pertinents.
 

El 18 de setembre, el Departament de Salut prorroga les mesures especials en matèria de salut pública a Reus. Podeu consultar aquí la resolució:

RESOLUCIÓ SLT/2252/2020, de 17 de setembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19

 Mesures Covid-Reus

Enllaços d'interèsD'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.