Reactivem Reus

El Govern de Reus impulsa el Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus (dotat amb prop de 9 milions d'euros entre 2020 i 2021) amb el doble objectiu d’incidir i corregir la desacceleració econòmica per contribuir al manteniment del teixit productiu i econòmic a la ciutat; i de donar resposta a les creixents necessitats socials alimentàries i de pobresa energètica.

Pla Reactivem Reus en pdfEl Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus s’estructura així en dos àmbits: el social i assistencial; i el de l’activitat econòmica

Les accions planificades per aquest 2021 s'estructuren en quatre grans àmbits, i els pressupostos previstos són els següents:

  • Reactivació social: 300.000 euros

  • Suport a l'empresa i promoció de ciutat: 2 milions d'euros

  • Generació d'ocupació: 1,2 milions d'euros

  • Impuls del coneixement i la innovació: 1 milió d'euros.

Reactivem Reus, en detall

Accedeix a la informació sobre ajuts, subvencions, i accions executades des de 2020 d'acord amb els eixos i les línies que impulsa el pla. 

EIXOS I ACCIONS

T'acompanyem

Informació sobre ajuts, empreses i persones en recerca de feina:

Et pot interessar:


Informació sobre ajuts a empreses i autònoms

Et pot interessar:

Informació sobre el ajuts a l'habitatge

Et pot interessar:

Informació sobre ajuts per a empreses per a la transformació digital

Altres

Fitxers relacionats

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.