Declaració institucional de l’Ajuntament de Reus amb motiu del conflicte a Gaza

Cerca declaracions Institucionals

E.g., 01/07/2020
E.g., 01/07/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 16/01/2009
Declaració Institucional

La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Reus de 16 de gener de 2009 ha aprovat amb el vot favorable dels grups municipals del PSC, CiU, PPC, ERC i ICV-EUiA la declaració institucional que es reprodueix a continuació.

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL DE LA JUNTA DE PORTAVEUS DE L’AJUNTAMENT DE REUS DE REBUIG AL CONFLICTE DE GAZA.

PRIMER.- Condemnem enèrgicament l’abast del conflicte de Gaza, atès que tots els ciutadans i totes les ciutadanes de la zona, israelians i palestins, tenen dret a viure en pau.

SEGON.- Exigim l’aturada de les hostilitats.

TERCER.- Entenem que el diàleg i la negociació són l’única via per solucionar el conflicte.

QUART.- Demanem una implicació efectiva de la comunitat internacional, utilitzant totes les eines necessàries per arribar a una solució pactada del conflicte, prioritzant, per damunt de tot, els drets de les persones.

Reus, 16 de gener de 2009.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.