La Junta de Portaveus s’adhereix i dóna suport al Dia Mundial de la Sida

Cerca declaracions Institucionals

E.g., 01/07/2020
E.g., 01/07/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 25/11/2011

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Reus, en la sessió mantinguda el dia 25 de novembre de 2011, ha acordat aprovar l’adhesió a la proposta de comunicat conjunt del Dia Mundial de la Sida 2011, proposat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el lema«30 anys d’avenços, 30 anys de reptes».

També ha acordat donar suport a les activitats locals que es faran per part d’entitats de la societat civil a la ciutat amb motiu d’aquest dia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.