Pressupostos de l'Ajuntament de Reus 2012

Cerca documents de consulta

E.g., 07/03/2021
E.g., 07/03/2021
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts 08 Maig, 2012

Els pressupostos de l’Ajuntament de Reus de 2012, aprovats en el plenari municipal del 4 de maig de 2012, estan definits per l’adaptació a la situació econòmica de la ciutat i de l’Ajuntament; i per la priorització de la despesa en promoció social i econòmica (representa el 60% del pressupost).

També podeu consultar una sèrie d'indicadors econòmics el·laborats per oferir una major transparència en la gestió econòmica municipal.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.