En bici a la platja. Un vespre de bicicleta

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

 
Tipus d’activitat: 
Oci i cultura
Nom Activitat:
En bici a la platja. Un vespre de bicicleta
Subtítol/breu descripció: 
Sortida nocturna per descobrir com n'ès de fàcil anar i tornar en bicicleta a la platja pels camins que connecten Reus amb la platja
Organitza: 
Ajuntament de Reus. Altersuer
Edats:
De 16 a 20
Durada de l'activitat:
Del 17/07/2019 al 17/07/2019
Horari / preu: 

Horari de 18 a 21h. 

Gratuït

Places disponibles: 
15
Tipus d’inscripció: 
Taller sencer
Inscripcions / informació:

Presencials: 

Inscripcions  presencials al Casal de Joves o per la web de Joventut Reus

Els menors de 12 a 15 anys han de venir acompanyats d'un adult. 

Telèfon: 
977-010268
Observacions: 

La sortida es realitzarà des de Mas Iglesias. No cal portar bicicleta. Recomenacions: portar frontal i alguna cosa de menjar i beure i la targeta sanitària.

Amb la col.laboració de BiciCamp

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.