Comerç i serveis oberts a Reus - COVID-19

Teniu un negoci a Reus de venda de productes o serveis que estigui obert i/o que ofereixi servei a domicili durant el període de confinament causat per la COVID-19?

Ompliu aquest formulari, perquè la ciutadania conegui quins productes i serveis oferiu, on s’ubica el vostre establiment i, sobretot, si hi ha la possibilitat de venda en línia, o bé per telèfon, o només és presencial.

La llista d'empreses i les dades que ens envieu en aquest formulari, es faran públiques a la pàgina web www.reus.cat.

Si ja heu enviat el formulari i necessiteu fer alguna modificació sobre les dades facilitades, envieu-nos un correu a [email protected].


La mida màxima del fitxer és de 3 MB i només es permeten fitxers amb les següents extensions: gif, jpg, png, bmp,eps,tif,pict,psd.


Protecció de dades personals

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016, i la LOPDGDD 3/2018, de 5 de desembre de 2018, us informem que les vostres dades personals formen part dels tractaments titularitat de l’Ajuntament de Reus i seran tractades de forma confidencial.  La finalitat de les dades aquí recopilades serà la de publicar al serveis webs o apps de l'Ajuntament un directori de comerços i serveis de primera necessitat davant del confinament degut al COVID-19.

No es preveu la comunicació de dades sinó és en compliment de  tasques en interès públic  i/o per l’exercici de poders públics conferits a les administracions públiques.

El termini de conservació d’aquestes dades serà durant el temps necessari per gestionar la situació d'excepcionalitat generada pel covid-19.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de la forma que  s’especifica en informació addicional RGPDUE.

Així mateix, pot consultar informació addicional a la nostra pàgina web: https://serveis.reus.cat/rgpd/

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
Image CAPTCHA
Introduïu els caràcters que apareixen a la imatge.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.