Comerç i serveis oberts a Reus - COVID-19 - comentaris o correcció de dades

Heu localitzat algun error al llistat de comerços de https://www.reus.cat/serveis/comerc-de-reus? Voleu informar d'alguna correcció o posar-nos en coneixement alguna incidència? Ompliu aquest formulari i un tècnic de la regidoria d'Empresa i Ocupació de Reus revisarà les dades.


Protecció de dades personals

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016, i la LOPDGDD 3/2018, de 5 de desembre de 2018, us informem que les vostres dades personals formen part dels tractaments titularitat de l’Ajuntament de Reus i seran tractades de forma confidencial.  La finalitat de les dades aquí recopilades serà la correcció de dades i publicar al serveis webs o apps de l'Ajuntament un directori de comerços i serveis de primera necessitat davant del confinament degut al COVID-19.

No es preveu la comunicació de dades sinó és en compliment de  tasques en interès públic  i/o per l’exercici de poders públics conferits a les administracions públiques.

El termini de conservació d’aquestes dades serà durant el temps necessari per gestionar la situació d'excepcionalitat generada pel covid-19.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de la forma que  s’especifica en informació addicional RGPDUE.

Així mateix, pot consultar informació addicional a la nostra pàgina web: https://serveis.reus.cat/rgpd/

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
Image CAPTCHA
Introduïu els caràcters que apareixen a la imatge.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.