Formulari Festa dels Aliments Aprofitats

PARTICIPA A LA FESTA DELS ALIMENTS APROFITATS. VINE A ESPIGOLAR

El 15 d’octubre a la plaça de Llibertat

La Festa Aprofitem els Aliments consisteix en un seguit d’actes festius, artístics i esportius oberts a tota la ciutadania, en el que es celebra el rescat d’aliments que d’altra manera haguessin acabat sent rebutjats.
L’acte central de la Festa és el Gran dinar popular. Entre tots els durem a terme amb aliments recuperats dels comerços de la ciutat.

A més, tindrem activitats diverses per a tothom: tallers de cuina amb aliments aprofitats, activitats infantils, esportives, xerrades i tallers sobre l’aprofitament alimentari, taller de sabons, espais d’entitats...

L'objectiu d'aquesta Festa és lluitar contra el malbaratament alimentari.
A Catalunya, el 58% del malbaratament alimentari es produeix a les llars, per això volem fomentar l’aprofitament dels aliments.

Apunta’t a l’Espigolada!
El divendres 14 d’octubre, a la tarda, l''Espigolada', una recollida d’aliments recuperats pels establiments de la ciutat. En acabar hi haurà Disco soupe: preparació dels aliments, amb sopar fred i música per al voluntariat.

Apunta’t al Gran dinar popular!
El dissabte 15 d’octubre, a partir de les 9 h, comencem a preparar el “Gran dinar popular”, amb aliments recuperats. Forma part de l’equip de la cuina que muntarem a la plaça de la Llibertat.

T’apuntes a la Festa? Esteu tots convidats al Gran dinar popular !!!

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
Image CAPTCHA
Introduïu els caràcters que apareixen a la imatge.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.