Població

Més de 100.000 habitants omplen de vida la ciutat de Reus. Són el seu actiu principal, el capital humà que teixeix l'entramat productiu, els qui configuren la fesomia de la ciutat i els qui enriqueixen l'activitat social i cultural.

L'Ajuntament de Reus publica periòdicament indicadors generals de població a través de l'Observatori Econòmic i de l'Informe Trimestral d'Ocupació que recull dades de l'atur i la contractació a Reus.

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.