Notes de premsa

Acte en homenatge als afectats per l’atemptat de fa deu anys a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 18/07/2006

L’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, assistirà a l’acte organitzat per l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes que es farà a les 20:00 h d’aquest dimarts, 18 de juliol, a la plaça del Mercadal. Aquest serà un homenatge als afectats per l’atemptat que va tenir lloc a Reus, el 20 de juliol de 1996.

Els membres de l'ACVOT tenen com a propòsit portar a terme diversos actes d'homenatge i record en solidaritat amb els que han patit les conseqüencies dels actes terroristes i per aquest motiu organitzen l'acte que consistirá en l'audició de l'himne "El cant dels cors", composat per una víctima de l'atemptat als magatzems "Hipercor" i, a continuació, la lectura de diversos comunicats rebuts des de les associaciones autonómiques de víctimes del terrorisme (Andalusia, Catalunya, Galicia i Comunitat Valenciana), juntament amb la Asociación "11-M Afectados por terrorismo".

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.